Gambia Safari

The smiling coast of africa

Contact opnemen

Stuur een email

Wil je mee met Gambia Safari en wil je een gids reserveren?
Stuur een email met je naam, telefoonnummer, aantal personen (namen + leeftijd), datum van aankomst en vertrek en de naam van je hotel in Gambia naar info@gambiasafari.com. Dan regel ik een vrijblijvend kennismakingsgesprek met gids Ablie bij je hotel. Je ontvangt dan van mij een bevestigingsmail met de plaats en tijd. Tijdens dit gesprek kan je, in overleg met Ablie, aangeven wat je wilt doen en wanneer.
Ik probeer de email altijd binnen een paar dagen te beantwoorden. Bij aanvragen met een vertrekdatum binnen 48 uur kan ik in het hoogseizoen helaas niet garanderen dat er nog plek is. Reserveer daarom op tijd.
Omdat ik op maat gemaakte safari's en excursies aanbiedt en alles regel zoals jij het wilt, is de prijs dan ook afhankelijk van je wensen. Je hoort dus van te voren, tijdens de vrijblijvende kennismakingsafspraak of per email, van de gids of van mij de exacte prijs van jouw excursie, zodat je geen verrassingen hebt. Gids Ablie en ik zijn zeer goed op de hoogte van de actuele prijzen in het land en kunnen je dus als geen ander van de juiste informatie voorzien. Omdat ik uitsluitend met lokale mensen werk zijn de priv√© safari's en excursies goedkoper dan de massa excursies die door de Westerse Touroperators in de hotels worden aangeboden. Daarnaast steun je direct de werkgelegenheid en de lokale bevolking wanneer je met ons op stap gaat.