Stuur een e-mail

Wil je mee met GambiaSafari en wil je een gids reserveren?

Stuur een mailtje met je naam, telefoonnummer, aantal personen (namen) + leeftijd, datum van aankomst en vertrek en de naam van je hotel in Gambia naar jolandaroy@gambiasafari.com, dan regel ik vanuit Nederland een vrijblijvende kennismakingsafspraak met een gids van GambiaSafari voor je. Je ontvangt dan van mij een bevestigingsmail waar de plaats en tijd van je kennismakingsafspraak in staat. Tijdens deze afspraak kan je, in overleg met je gids, aangeven wat je wilt doen en wanneer.

Ik probeer de mails altijd binnen een paar dagen te beantwoorden. Bij aanvragen met een vertrekdatum binnen 48 uur kan ik helaas niet garanderen dat er nog plek is. Reserveer daarom op tijd.

Omdat ik op maat gemaakt safari's aanbiedt, en alles regel zoals jij het wilt, is de prijs dan ook afhankelijk van je wensen. Tijdens de kennismakingsafspraak kan de gids je hier duidelijkheid over geven en je helpen om je favoriete safari samen te stellen.

Je hoort dus van te voren, tijdens de vrijblijvende kennismakingsafspraak in Gambia, van de gids de exacte prijs van jouw safari zodat je geen verrassingen achter af hebt. De gidsen zijn zeer goed op de hoogte van de actuele prijzen in het land en kunnen je dus als geen ander van de juiste informatie voorzien. Omdat ik uitsluitend met lokale mensen werken zijn de privé safari's goedkoper dan de massa excursies die door de reisbureau hostessen in de hotels worden aangeboden en je steunt ook nog eens direct de werkgelegenheid in Gambia! Wil je een globale prijsindicatie ontvangen? Vul dan het contactformulier in.