Gambia safari

Gambia - the smiling coast of africa

WErkwijze

Wanneer je met Gambia Safari op pad wilt tijdens je vakantie, dan plan ik een vrijblijvend kennismakingsgesprek in met gids Ablie bij je hotel, de dag van aankomst of de dag na aankomst. Tijdens dit gesprek kun je dan met hem bespreken wat je wilt doen, geeft hij alle informatie en kan je gelijk een planning maken voor de excursies. Ondanks dat het gesprek vrijblijvend is, wil ik je vragen om je wel minimaal 3 uur voor het gesprek af te melden als je besluit om niet te komen. 


Bij alle excursies die wij organiseren wordt je opgehaald en teruggebracht bij je hotel. Het is in Afrika gebruikelijk om voor de gids en de driver het eten en drinken tijdens die dag te betalen. Ook de kosten van (openbaar) vervoer, toegangsbewijzen en dergelijken voor de gids zijn voor je eigen rekening. Bedenk dat de prijs die je voor een goede en betrouwbare gids betaalt zichzelf terugverdiend omdat een gids je helpt geld te besparen bij onderhandelingen, je veiligheid in de gaten houdt en je helpt bij het afdingen van artikelen op de markten. Veel toeristen kiezen voor Gambia Safari omdat ze vaak stukken goedkoper uit zijn dan met de massale touroperator excursies en ze de luxe van een privé gids en chauffeur waarderen. Tevens draag je bij aan de lokale werkgelegenheid door met Gambia Safari op pad te gaan. 


Ik geloof in Trade, not Aid! Jij krijgt een geweldige unieke vakantie en in ruil daarvoor help jij lokale Gambianen om hun brood te verdienen en draag je bij aan goede en eerlijke werkgelegenheid in Gambia. Ben je meer dan tevreden over de service van je gids en driver, dan is een fooi geven natuurlijk een mooie vorm van waardering. 

Tarieven

Ik plaats expres geen prijzen van de safari's en excursies op de website, omdat we op maat gemaakte privé excursies aanbieden en het er dus maar net vanaf hangt war je wilt. Daarnaast is de Gambiaanse valuta, de dalasi, enorm onderhevig aan koersschommelingen wat van invloed is op de prijs van allerlei zaken in Gambia zoals benzine en is de periode waarin je verblijft (hoog- of laagseizoen) van invloed op de prijs. Wil je een globale prijsindicatie ontvangen? Stuur dan een email naar info@gambiasafari.com


Prijzen die nu gelden kunnen volgende maand gestegen / gedaald zijn. Vandaar dat wij ervoor gekozen hebben om tijdens het kennismakingsgesprek, dat je ter plekke hebt met de gids, een courante offerte te geven zodat je van te voren weet wat een safari daadwerkelijk zal kosten en je geen rare verrassingen tijdens of na je safari hebt. Wel zo eerlijk en duidelijk voor alle partijen. Onze gidsen worden het liefst in euro's betaald omdat deze het meest waardevast zijn.

Veel safari bedrijven die wel vaste prijzen hanteren, berekenen vaak veel te veel omdat ze ver boven de hoogste prijs voor hun eigen zekerheid gaan zitten. Omdat wij een ideëel werkgelegenheidsproject zijn willen we graag dat onze gidsen netjes betaald krijgen en ook dat de toeristen een betrouwbare nette prijs krijgen.