Gambia safari

Gambia - the smiling coast of africa

Tendaba Camp

Een bezoek aan Tendaba Camp is zeker een aanrader. Aangezien het camp op ongeveer 4 uur rijden ligt van het toeristengebied, dus is deze excursie met overnachting. Vraag ons naar de mogelijkheden.

Tendaba camp

Tendaba Camp is ongeveer 4 uur rijden per jeep vanaf het toeristen gebied. De reis voert je langs kleine dorpjes met hutjes, rijstvelden en prachtige natuur. Je zal onderweg een lamme arm krijgen van het zwaaien naar de bevolking, maar dit ongemak vergeet je als je de vriendelijke glimlach ziet van de mensen langs de weg. Ook voor niet hele ervaren reizigers is dit een safari die goed te doen is. De lijfspreuk van het kampement Tendaba is: One million mosquito's can't be wrong, Tendaba Camp is Fabulous!


En het is inderdaad waar, het is er geweldig én vergeven van de muggen. Anti-muggen spul dus zeker meenemen!


De onderkomens in het kamp zijn eenvoudige ronde hutten (voorzien van klamboes, douche en WC) die opgetrokken zijn in zogenaamde Afrikaanse rondavel-stijl en geheel gemaakt van materialen uit de bush. Ook is er een zwembad en een welgevulde bar, waar je na de stoffige rit heerlijk in kan afkoelen of kan genieten van een koud drankje! 


Er is een aggregaat aanwezig, maar deze gaat 's nachts uit. Neem dus een zaklamp mee. Vanuit Tendaba zijn er diverse trips te ondernemen. Vraag ons naar de mogelijkheden op moment van reizen.